Zobacz poprzedni temat | Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
Juukla
Do³±czy³: 25 Sty 2014
Posty: 686
Przeczyta³: 0 tematów
Ostrze¿eñ: 0/15 Sk±d: Finland
|
Wys³any: Wto 4:03, 25 Mar 2014 Temat postu: żyje już na tym nieszczÄ™snym Å›wiecie 27 lat i nie znam i |
|
|
dobrze ze odszedl z tego serialu, wpadl by do szuflady a skoro chce sie rozwijac - to powodzenia [link widoczny dla zalogowanych] przez chwile dzis przeszla mi przez głowę taka myśl że by zarzucić dietkę, i zjeść sobie kanapeczke z białym pieczywkiem i KItKata
kontakt na stronie:
[link widoczny dla zalogowanych]
Majonez - wszystkie majonezy dostepne na rynku maja cukier a polskie standarty nie wymagaja okreslenia ile go jest = No na Fat Fast
no i jak do tej pory nie obserwuje uzaleznienia po sib.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Buziaki:* [link widoczny dla zalogowanych] Polecam Magdę, fachowo strzyże włosy, dokładna, dobrze dobiera kolor i fryzurę, jedyny minus - troche drogo 150 zł
bardzo chciałabym wam pomóc, al emoim zdaniem na forum dużo sie nie dowiecie.. koktajl truskawkowy bez cukru. Sama używam to wiem. agnieszka włodarczyk Tyle się tego nałykałam, a nie wiem czy to zdrowe. [link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] Mam nadzieje ze bedzie dobrze. - przechodzenie powolutku przez baleyage z jasnymi pasemkami (ale to nie tak kolorowo, bo później te pasemka nie tak łatwo wybrać i w efekcie możesz rozjaśniać znowu część tych samych pasemek podwójnie je niszcząc) U nas dziś mają być 32 stopnie, może być ciężko. Tylko 30 zł! chce wrocic do blondu,ale nie wiem jak ,czy w domu z rozjasniaczem czy isc do fryzjera , chociaz fryzjerka dzis mi powiedziala ze na tych brązowych moze wyjsc mi pomaranczowy i ze ona sie tego nie podejmie,nie wiem co mam robić piszcie na gad (3934932) albo na maile ! Wiesci szybko sie rozchodza i ludzie nie chca slyszec o zywcu, praca w łagrach nie dzieki.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
we Włoszech 9 miesięcy.Właśnie na południu -na Sycylii.Mam podobne zdanie jak Ktoś wcześniej pisał ,ze sa troche zacofani.Mają swoja kulturę,troche mi to przypomina nasze lata powojenne.Nie dbaja o wykształcenie ,liczy sie tylko kasa.-pozdrawiem Basia.A kuchnia no cóż mozna sie przyzwyczaic ,lepsze i gorsze jedzenie.Bardzo mi smakowały ryby prosto z morza.Może pojade znowu w przyszłym roku ,ale juz tylko na urlop.
Nie na darmo funkcjonowało u nas przysłowie - Byle co jesz byle co gadasz! Coś w tym chyba jest!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Post zosta³ pochwalony 0 razy
|
|
... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1
Mo¿esz pisaæ nowe tematy Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|